Provinciaal coördinator Ben van Steenbergen stopt na 10 jaar

Per 1 oktober jl. is Ben van Steenbergen gestopt als Provinciaal Coördinator Vaardigheidstoetsen Gelderland/Flevoland. Bijna 10 jaar heeft Ben met veel enthousiasme en deskundigheid uitvoering gegeven aan deze functie binnen het ABWC. Ben vind het tijd zijn functie over te dragen aan een opvolger. Samen met het ABWC bestuur gaat de collega coördinatoren/assistenten van Gelderland/Flevoland op zoek naar deze nieuwe coördinator.

Ben wil zijn kennis en ervaring graag blijven inzetten binnen het ABWC. Naast de ontwikkeling van de nieuwe klasse Brandbestrijding is een speerpunt binnen het ABWC de doorontwikkeling van de waarnemers. Een nog op te zetten werkgroep moet hier vorm aangeven, te denken valt aan scholing, begeleiding en coaching van de waarnemers. Ben heeft aangeboden hierin een belangrijke rol in te willen gaan vervullen, naast dan hij ook beschikbaar blijft als waarnemer.

Het bestuur en de overige ABWC collega’s, bedankt Ben voor zijn jarenlange inzet als Coördinator en fijn dat je je blijft inzetten voor het ABWC.