Bijeenkomst Bestuur en Provinciaal Coördinatoren

Vergadering

Na een hele lange tijd was het weer mogelijk om fysiek bijeen te komen. Op zaterdag 6 november kwamen het bestuur en alle provinciaal Coördinatoren in op Fort bij Vechten bij Bunnik bijeen. Het was fijn om na zo’n lange tijd elkaar weer eens fysiek te kunnen spreken.

De ochtend werd gebruikt om ons voor te bereiden op het nieuwe vaardigheid seizoen 2022.

In 2022 zal voor het laatst de klasse TS-HD op de kalender staan. De bedoeling is dat in 2023 er een nieuwe klasse komt. In 2022 zal hier meer over bekend gemaakt worden.

Verder gaan we door met het digitaal waarnemen. Voor 2022 blijft dan nog wel een pilot. Maar de coördinatoren bepalen zelf of zij hiervan gebruik gaan maken. De waarnemers kunnen hun bevindingen direct in een Ipad zetten.

Binnenkort zal onze nieuwe website worden gelanceerd. Dit als onderdeel van een nieuw communicatieplan die het bestuur en de coördinatoren hebben omarmd.

Alle ploegen zijn nu ingeschreven en inmiddels verwerkt. U kunt de voortgang vinden op onze site.

Voor de planning verwijs ik naar de roadmap op de site www.abwc.nl

Ontspanning

Na een heerlijke lunch kregen we een uitgebreide rondleiding over het Fort bij Vechten. Fort bij Vechten maakt deel uit van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Samen met Fort bij Rijnauwen moest het één van de zwakste punten in de linie verdedigen. met veel passie werden rondgeleid.

De dag werd afgesloten onder geniet van een hapje en een drankje