Jonge mensen ervaring laten opdoen, daar doe ik het voor!

Peter Druijff, bevelvoerder post Meerkerk vertelt over de meerwaarde van het meedoen aan de vaardigheidstoetsen van het ABWC.

Vaardigheidstoetsen zijn bij uitstek waardevolle oefeningen om ervaring op te doen. De deelnemers worden objectief beoordeeld door vakbekwame waarnemers uit het hele land. Dit alles onder tijdsdruk, met een zo realistisch mogelijk scenario. De waarnemers geven direct na de deelname persoonlijke feedback aan iedere individuele deelnemer. De opgedane kennis en ervaring nemen de deelnemers mee in de praktijk.

Nieuw: Klasse Brandbestrijding

Komend seizoen introduceert het ABWC de nieuwe Klasse Brandbestrijding. In de klasse Brandbestrijding worden vaardigheidstoetsen geënsceneerd die inspelen op kerntaak Brandbestrijding en in het bijzonder brandbestrijding in gebouwen. Bij scenario’s in de klasse Brandbestrijding vormen de Basisprincipes van Brandbestrijding (BPB), Situationele Commandovoering (SC) en Human Factors (HF) het uitgangspunt. Meer informatie over de Klasse Brandbestrijding: https://abwc.nl/klasse-brandbestrijding-start-in-2023/

Inschrijven vaardigheidstoetsen 2023

De inschrijving voor de vaardigheidstoetsen 2023 zijn van start gegaan en sluit op 15 november 2022. Zorg dat je erbij bent!

Meer informatie en inschrijven: www.abwc.nl